Boekhouder voor Heemstede en omstreken

06 1393 6399

ZZP Websites
ZZP Nieuwsbrief

Belastingtips en trucs voor de ZZP'er. Meld u nu aan voor de ZZP Nieuwsbrief.

Uw e-mailadres:

Begeleiding van starters Heemstede-ZZP-starten

Een startende mkb’er of freelancer -zzp-starten- heeft vaak behoefte aan een maximale begeleiding terwijl er nog weinig of geen inkomsten zijn gemaakt. Boekhouder Heemstede streeft naar een langdurige relatie met zijn klanten, wij zijn graag bereid om tijd en energie in een startende onderneming te investeren.Wij kunnen starters o.a. helpen bij het inrichten van hun administratie, kredietaanvraag bij banken en de bepaling van ondernemersvorm.

httpv://www.youtube.com/watch?v=xwgaSvO7frc

Starten als ZZP’er in Heemstede

U schrijft zich in bij de

1. KvK (Kamer van Koophandel)

Voordat u daadwerkelijk kunt beginnen zult u zich waarschijnlijk moeten inschrijven bij de Kamer van Koophandel. Voor de inschrijving in het handelsregister dient u een geldig legitimatiebewijs mee te nemen en een afschrift van uw privé-rekening of een uittreksel uit het bevolkingsregister. Beide mogen niet ouder zijn dan een maand.

ZZP-starten met boekhouder Heemstede

2. Fiscus

Zodra u zich heeft ingeschreven bij de KvK moet u bij de Belastingdienst een BTW-nummer aanvragen. U kunt telefonisch of schriftelijk het formulier “Opgaaf gegevens startende onderneming” aanvragen. Met dit formulier bepaalt de Belastingdienst welke belastingen u moet gaan betalen.

3. Verzekering

Als ZZP’er loopt u risico’s. Die risico’s kunt u afdekken door u te verzekeren. U moet zich natuurlijk persoonlijk verzekeren, maar ook voor uw bedrijf kan het handig zijn om bedrijfsverzekeringen af te sluiten. Een belangrijke verzekering is een aansprakelijkheidsverzekering, waarmee u belangrijke risico’s kunt afdekken.

Andere verzekeringen die handig kunnen zijn: ziekte en arbeidsongeschiktheid, pensioen, glasschade, de inboedel, rechtsbijstand, transport, inkomstenderving, diefstal en ga zo maar door. Het is aan u om te beoordelen welke verzekeringen u nodig acht.

Boekhouder gezocht in de regio Heemstede?